תחזית פיקנרול לליגה הארצית מחזור 14 12.2.12
יאללה הגענו ליום של משחק העונה של המחוז הדרומי
רמת השרון - קרית גת ( 20:30)
משחק העונה . שתי הקבוצות עם הפסד אחד . במידה ורמת השרון תפסיד ההפרש בין שתי הקבוצות יהיה 2 משחקים כיוון שקרית גת ניצחה גם במשחק הראשון ןאילו קרית גת ההפרש בין שתי הקבוצות יהיה משחק אחד בלבד. אם הייתם שואלים אותי בשבוע שעבר אני הייתי חוזה על ניצחון של רמת השרון ואילו היום המשחק הוא יותר שיויווני .
יתרונות רמת השרון : 1 המגרש הבייתי - המגרש הבייתי נותן יתרון מאד משמעותי שהוא שווה כמעט 10 נק' יתרון על כל קבוצה .
2. סרגיי אולישנקו - המפתח של הקבוצה , לדעתי הוא השחקן המצטיין של הקבוצה שיהיה מעניין לראות מה רוני צוקרמן יעשה מולו.
3 הלחץ של קרית גת - לקרית גת יש הרבה מה להפסיד במשחק . ודן ג' יכול לקחת את הלחץ לטובתו .
יתרונות קרית גת : 1. חומר השחקנים - שעושים חישוב גס אחד על אחד הקאדר של קרית גת עולה על קאדר של רמת השרון אבל לא בהרבה .
2. רוני צוקרמן - מאמן קרית גת עם ניסיון של שנים של עליות של קבוצות כמו אליצור יבנה ועוד... מול המאמן של רמת השרון .
3. הגבוהים של קרית גת - יתרון משמעותי של קרית גת ( מרקוביץ את קליקוביץ ) מול רמת השרון ( שיינפלד את אקסברד ) אם לא הפציעה של יעקוסי היתרון היה מתבטל .
הפצעיה של מושון יעקוסי מרמת השרון
אני צופה משחק עם הרבה לחץ אבל בסופו של דבר הניצחון יהיה של רמת השרון לא יותר מ 5 הפרש .
תחזיתו של יחיאל ביטון:
הנה זה בא , משחק העונה בליגה הארצית-מחוז דרום.
רמת השרון הפסידה משחק אחד עד כה העונה, היה זה במשחקה הקודם מול קרית גת.
השרונים יגיעו למשחק ללא הסנטר המצטיין מושון יעקוסי שנפצע במשחק האחרון וייעדר מהמשחק.
סרגי אולישנסקי וחגי בר אב יובילו את הקו האחורי המצויין של המקומיים וביחד עם הדחיפה של הקהל ינסו לשמור על הבתיות.
בקרית גת בנו קבוצה עם מטרה אחת ברורה, ליגה לאומית בסיום העונה, והם יודעים שהדרך לשם עוברת בניצחון באולם קרית הצעירים ברמת השרון.
ה"דרים טים" מהדרום ינסו לנצל את העדרותו של מושון יעקוסי וישחקו כמה שיותר פנימה כדי לנצל את יתרון הגובה של מרקוביץ' וקליקוביץ' .
התחזית:משחק צמוד ומותח לכל אורכו , ניצחון של קרית גת 7+.הפועל באר טוביה- הפועל לוד ( 20:00)
באר טוביה שהפסיקה להיות הקבוצה המעניינת של הליגה וגם איבדה הרבה עניין תבוא למשחק שהיא חייבת ניצחון , ולא , היא תוכל להתחיל לראות את התחתית . ואילו לוד תבוא מאד מעודדת מהניצחון החשוב שלה מול פסגת זאב ותרצה להמשיך את המומנטום שלה .משחק מאד מעניין אבל תחזית פיקנרול חוזה ניצחון דחוק של באר טוביה לא יותר מ 7 הפרש .
מכבי גדרה - מכבי שהם ( 20:00)
גדרה הקבוצה המצויינת של אורי בן סימון תגיע עם אש בעיניים למשחק הבייתי מול הקבוצה של ויקטור סקורניק שהפסידה פעמיים בסיבוב השני . אני לא רואה את שוהם מנצחת אבל היא תתן מלחמה על כל כדור שבורסוק וקופל יצטרכו לקחת את המושכות . תחזית פיקנרול ניצחון לגדרה לא יותר מ 10 הפרש.הפועל אילת - מכבי פתח תקוה
פתח תקוה אחרי המשחק מול חבל איילות שנערך במוצאי שבת תבוא מפורקת ותקבל חבילה יפהפיה משחקניו של עידן לנקרי . תחזית פיקנרול ניצחון קל מעל 15 הפרש של אילת .
מכבי רחובות - עירוני באר שבע - משחקים ברגע זה . מוצאי שבת 20:00
הפועל פסגת זאב- הפועל חבל איילות יערך בתאריך 4.3.12